Latexspuiten


voor secuur latexspuitenIndien u overweegt om uw woning, kantoor, winkel of ander object met latex te laten spuiten bent u bij J.Dammers Schilderwerken aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van latex muurverf voor binnen- en buitenshuis. Het latex spuiten is goedkoper en sneller, zeker wanneer het om grote oppervlakken gaat. Bovendien wordt het oppervlak gelijkmatig bespoten, en is de dekking overal gelijk en ontstaan er geen kleurverschillen.

U bespaart niet alleen geld maar ook veel kostbare tijd.

Het verf spuiten van latex muurverf gaat een stuk sneller en geeft een mooie eindresultaat. Het wordt egaler doordat er geen zijn strepen en banen in de muren of plafonds te zien zijn.

Latexverf kan op veel ondergronden gespoten worden. Denk hierbij aan stucwerk, gipsplaten, stenen, spachtelputz, of behang. Wanneer men latex spuit over een andere ondergrond die niet zo strak is als een net gestucte wand zal de structuur die eronder zit zichtbaar blijven. Het mooiste resultaat met latexspuiten krijgt u bij  nieuw en glad stucwerk, omdat bij het spuiten geen structuur achter blijft, zal het eindresultaat super strak en glad worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Offerteaanvragen bij jdammersschilderwerken uit Boxtel